Wie zijn wij?

Tanya Peppel

Tanya is etanya_peppel_april_2016_smalen creatieve, praktische vrouw. Na haar studie Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente zette zij haar succesvolle bedrijf Peppel & Partners; onderwijskundige advisering op.

Ze ontwierp en ontwikkelde bedrijfsopleidingen. Tevens gaf ze coaching en trainingen in het bedrijfsleven. In 2008 begon ze met glasmozaïek en  raakte ze gefascineerd door glas . Ze ging verder op zoek en vond de kunstvorm: glasfusing. Hier sloeg de vonk bij haar over. De mogelijkheden zijn onbegrensd!!

Tanya volgde cursussen en workshops bij Kim ten Oever, Hein van de Water, Jacobine van Dömming, Christina Zanotti.

Vera Peppel

Vera is een creatieve, vooruitstrevende vrouw. Ze runt al meer dan 35 jaar een succesvol yogacentrum (www.verapeppel.nl). Tevens heeft ze ruim 22 jaar ervaring als regressie therapeute en is ze hiervoor aangesloten bij een internationale beroepsvereniging.  Ze heeft jarenlang in binnen- en buitenland chakra-mandala schilder workshops gegeven. Vanaf jongs af aan hebben kleuren haar geboeid. De intense kleuren en de glinstering van glas bij wisselende lichtinvallen hebben haar vanaf 2008 bevangen.

Vera volgde cursussen bij Kim ten Oever, Eelco Stoffers, Christina Zanotti.