Glaskunst op maat

Glaskunst op maat

Naast het glasfusing met glasfusing verf, glasfusen wij ook volgens de oude kunstvorm, namelijk het samensmelten van meerdere stukken glas om zo een nieuw object te schapen. De stukken glas snijden we uit grote glasplaten.

Glas is een prachtig medium, waarmee wij onze expressie in vele vormen kunnen uiten.Glasfusing_cadeau_jubilaris

Glasfusing-objecten zijn uniek, doordat de kleuren altijd behouden blijven. De kleuren verbleken op ten duur niet door de zon, juist door de zon komen de kleuren alleen maar meer tot hun recht. Door de zon kunnen er spannende lichtinvallen plaatsvinden.

We maken kunstzinnige glasfusing kunstwerken. De glasfusing kunstwerken kunnen geschenken zijn voor bijzondere mensen, zoals vrienden, vriendinnen, mama’s en papa’s, oma’s en opa’s, een pas geboren baby, jubilarissen, winnaars of U zelf. Een glasfusing kunstwerk kan een decoratieve functie hebben, te denken aan een tuinobject, wandobject, et cetera. Maar een glasfusing kunstwerk kan ook een functionele optie hebben, zoals een naambordje, fruitschaal.

Alle glasfusing kunstwerken zijn uniek en persoonlijk, gemaakt in overleg en betaalbaar.
Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen! Wilt u een glasfusing kunstwerk cadeau geven aan een bijzonder iemand of aan uzelf,neem dan contact met ons op.

Een glasfusing – kunstwerk op maat is geschikt voor:
– verjaardagscadeau
– moederdag cadeau
– vaderdag cadeau
– kerstgeschenk
– huwelijkscadeau
– afscheidscadeau
– geboortecadeau
– relatiegeschenk